ویژگی‌های مبدل آلومینیوم-سیلیکونی بویلر چگالشی آلومینیومی

  • هدایت حرارتـی بالاتــر ( 237W/mk) نسبــت به استنلس استیــل (16W/mk) و چــدن (55W/mk)
  • کوچک بـودن مبدل‌های آلومینیومی و وزن کمتر بویلر
  • انعطاف‌پذیری بالاتر نسبت به استنلس استیل حین تولید و امکان ریخته‌گری و تولید مبدل حرارتی با سطوح گرمایش گسترده
  • سرویس و نگهداری آسان‌تر با توجه به قابلیـت جداسازی پره‌های مبدل
  • مقاومت بالا در برابر خوردگـی به دلیـل وجـود لایه محافظ اکسیـد آلومینیـوم
  • نسبت مقاومت بـه وزن بالای آلیاژ آلومینیوم سیلیکون در مقایسه با استنلس‌استیل و فولاد
  • عمر کاری بالای مبدل به دلیل استفاده از آلیاژ Al-Si-Mg
  • مقاومت بیشتر در برابر تنش‌های حرارتی نسبت به استنلس استیل
  • کارکرد مناسب در محدوده PH گسترده‌تر نسبت به سایر فلزات
  • سطوح بدون درز و جوش، تضمین کننده دوام محفظه حرارتی

مبدل آلومینیوم – سیلیکونی بویلر راتا و برتری نسبت به رقبا

در تولید محفظه‌های حرارتی از جنس فولاد یا استنلس استیل، قطعات جوشکاری و پرسکاری شده از نواحی حساس به شمار می‌روند که منجر به بروز محدودیت‌هایی در بهره‌برداری از بویلر می‌شوند. تغییر دما بر اثر کارکرد بویلر دلیل ریشه‌ای ایجاد تنش در مواد است. این محدودیت‌های فیزیکی به ویژه در نواحی جوش منجر به ضعیف شدن فلزات می‌گردند.

مبدل بویلرهای چگالشی راتا از جنس آلیاژ آلومینیوم- سیلیکون و دارای ضخامت یکنواخت در تمام نقاط، بدون درز و جوش است و از مقاومت بالایی در برابر خوردگی برخوردار است. تماس دائم سطوح مبدل‌ در بویلرهای چگالشی با میعانات اسیدی و تنش‌های ایجاد شده در اثر جوشکاری و پرسکاری سبب تضعیف مبدل می‌شوند. بنابراین سطوح بدون درز و جوش مبدل‌های آلومینیوم- سیلیکون عامل مهم برتری مبدل‌های آلومینیومی نسبت به سایر مبدل‌ها به شمار می‌رود.

تاثیر دمای آب برگشت بر راندمان بویلر چگالشی راتا

با توجه به همگن بودن و انعطاف پذیری آلیاژ آلومینیوم- سیلیکون، امکان کارکرد این آلیاژ در اختلاف دمای بالا وجود داشته و ریسک خستگی فلز ی (Metal Fatigue) وجود ندارد که ناشی از شوک‌های حرارتی مکرر باشد و به ایجاد ترک و نشتی در قطعات منجر شود.

با توجه به عدم آسیب پذیری مبدل‌های آلومینیومی مبنا، در صورت کاهش دمای آب برگشت نه تنها خللی در عملکرد بویلر ایجاد نخواهد شد، بلکه راندمان بویلر افزایش می‌یابد.

ویژگی‌های دودکش پلاستیکی بویلر چگالشی راتا تولید شرکت مبنا

در بویلر چگالشی آلومینیومی مبنا حرارت گازهای حاصل از احتراق به طور کامل توسط مبدل جذب شده و بخار آب موجود در گازهای خروجی با از دست دادن گرمای نهان به آب مایع تبدیل و به صورت کندانس از مبدل خارج می‌شوند.

گرمای حاصل از چگالش بخار آب و کاهش دمای گازهای احتراق به آب موجود در لوله‌های مبدل منتقل شده و سبب افزایش راندمان بویلر می‌شود. در نتیجه این فرایند دمای گازهای خروجی از دودکش بسیار پایین خواهد بود و امکان استفاده از دودکش‌های پلاستیکی با قطر کم وجود دارد.

در بویلرهای چگالشی آلومینیومی مبنا به دلیل دمای پایین گازهای خروجی،‌ محدودیتی در استفاده از دودکش پلاستیکی وجود ندارد. همچنین برای تخلیه کامل دود و غلبه بر افت فشار دودکش، از فن یکپارچه استفاده می‌شود.

ویژگی‌های مشعل بویلر چگالشی راتا تولید شرکت مبنا با شیر گاز مدولار

شیر گاز مدولار نوسات بار حرارتی را به طور مؤثر کنترل می‌کند. در بويلرهای چگالشی راتا با كنترل ظرفيت پيوسته بويلر، بالاترین راندمان مشعل در هر خروجی فراهم می‌شود. با کاهش تقاضای بار حرارتی، ظرفیت مشعل و شیر گاز به صورت مدولار تغییر کرده تا تنها بار مورد نیاز تامین شود.

استفاده از شیر گاز مدولار سبب می‌شود از خاموش و روشن شدن مکرر بویلر به دلیل بار حرارتی جلوگیری شود که سبب افزایش راندمان، کاهش استهلاک تجهیزات و افزایش طول عمر دستگاه می‌شود. تنها در صورتی که هوا و سوخت با یک نسبت ایده‌آل با یکدیگر ترکیب شوند، احتراق موثر صورت می‌گیرد. برای تنظیم نسبت اختلاط از فن‌های pre-mix استفاده می‌شود. فن‌ بویلرهای چگالشی آلومینیومی راتا تولید شرکت مبنا با عملکرد بهینه و کمترین سطح صدا، راندمان احتراق را افزایش می‌دهند.

بویلر چگالشی راتا و فن‌آوری مشعل (Pre-mix) متال فایبر

در فرایند احتراق این مشعل‌ها، ابتدا سوخت و هوا به نسبت معین با یکدیگر مخلوط می‌شوند که سبب ایجاد احتراق کامل و کاهش آلایندگی دستگاه می‌شود. تشکیل شعله روی سطح بیرونی مشعل و انتقال حرارت به صورت تشعشعی سبب افزایش راندمان می‌شود. در نازل استوانه‌ای، شعله به خوبی در تمام سطح الیاف فلزی پخش و بار به طور یکسان به تمام نقاط بویلر منتقل می‌گردد.

نسبت مناسب گاز و اکسیژن منجر به احتراق کامل و کاهش تولید اکسیدهای نیتروژن (NOx) می‌شود. در بویلر چگالشی آلومینیومی راتا برای تامین بار گرمایشی ساختمان با توجه به دمای هوای بیرون، از سیستم کنترلی جبران‌ساز محیطی (Weather Compensator) استفاده می‌شود تا شرایط کارکرد و نحوه زیربار رفتن مشعل به صورت مدوالر کنترل شود.

همچنین این دستگاه دمای آب رفت را متناسب با بار مورد نیاز ساختمان تغییر می‌دهد تا بر اساس آن دمای برگشت، در بهینه‌ترین حالت جهت افزایش میزان چگالش در بویلر تنظیم شود. به بیان دیگر سیستم جبران ساز محیطی با کنترل دمای اتاق و دمای محیط، عملکرد بویلر را تنظیم می‌کند. با افزایش دامنه مدولاسیون در یک سیستم گرمایشی، تنظیم خروجی بار حرارتی متناسب با نیازهای واقعی بهتر صورت می‌گیرد.

بویلر در بیش از 90% زمان کارکرد خود، به صورت چگالشی و در بارهای جزئی، با حداقل ظرفیت کار می‌کند. این میزان برابر با 14% از کل ظرفیت حرارتی دستگاه است و همین امر سبب کاهش شدید مصرف انرژی می‌شود.